Ilma-akrobatia on huikea ja visuaalisesti näyttävä ohjelmanumero, joka kruunaa tilaisuutesi. Korkealla ilmassa tapahtuva akrobatia, kauniit tanssilliset koreografiat ja henkeäsalpaavat pudotukset muistetaan pitkään. Esitys sopii hyvin tapahtuman huipennukseksi yritysjuhliin, tuotelanceerauksiin ja gaalailtoihin.

Välineinä ilma-akrobatiassa ovat klassisen kaunis vertikaalikangas, matalaankin tilaan sopiva rengastrapetsi sekä lenkkiliinat korkeisiin ulkoilmaesityksiin.


VERTIKAALIKANGAS

Vertikaalikangas voi olla klassisen kaunis tai roiskuvan dynaaminen väline. Korkealla ilmassa tapahtuva akrobatia ja henkeäsalpaavat pudotukset yhdistyvät saumattomasti tanssillisiin koreografioihin.

Väline vaatii vähintään 5m korkean esiintymistilan.

RENGASTRAPETSI

Ilmassa pyörivä rengastrapetsi on visuaalisesti kaunis väline, jolla tanssillinen liikeilmaisu ja notkeusakrobatia yhdistyvät lumoavaksi kokonaisuudeksi.

Tämä väline ei vaadi yhtä paljoa korkeutta kuin vertikaalikangas, eli rengastrapetsilla näyttävä ilma-akrobatia esitys saadaan onnistumaan matalassakin tilassa.

LENKKILIINAT

Lenkkiliinoilla onnistuvat myös huikeat korkean paikan(20-40m) ulkoilmaesitykset esim. veden päällä tai talojen kattojen yläpuolella.