Haidi Sadonkorpi on sirkusartisti ja ilma-akrobaatti. Haidin erikoislaji on ilma-akrobatia vertikaalikankaalla ja rengastrapetsilla. Haidi tekee sisäesitysten lisäksi myös korkean paikan(20-40m) ilma-akrobatiaa ulkoilmatapahtumissa.

Haidi on dynaaminen esiintyjä joka hurmaa yleisönsä takuuvarmasti. Artistina hänen intohimonsa on etsiä ja löytää, käyttää liikettä kielenä ja välineenä jolla kommunikoida maailman kanssa.

Haidi aloitti uransa kuuden vuoden ikäisenä tanssimalla balettia ja hän on tanssinut koko ikänsä kaikkea baletista moderniin tanssiin ja kontakti-improvisaatiosta argentiinalaiseen tangoon. Hän työskenteli katuteatteriryhmä Tulikansassa vuosina 2000-2004, esiintyen katuteatterifestivaaleilla ympäri Eurooppaa. Vuonna 2004 Haidi löysi tiensä sirkuskouluun, josta valmistui sirkusartistina muutama vuosi myöhemmin.

Vuodesta 2006 asti Haidi on työskennellyt freelancer sirkusartistina Suomessa ja Norjassa ihastuttaen yleisöä lukuisissa yritysjuhlissa, gaaloissa, festivaaleilla ja messuilla. Lisäksi Haidi on ollut mukana sirkusryhmien Circus Lumica, Sirkus Unioni, Helsingin Sirkusammattilaiset ja Varietee Kasataide toiminnassa ja produktioissa.

Tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet mm. seuraavat yritykset:

Wurth, Mercedes Benz, Finavia, Kone, Stockmann, Kauppakeskus Kaari, Kauppakeskus Mylly, OP-Pohjola, Samsung, Canon, Nokia sekä monet muut.